Feestcollectie

Feestelijke kinderkleding koopt u bij Kennedy Kids

Speciale dagen vragen om speciale kleding. Voor kinderen van alle leeftijden. Bij Kennedy Kids in Hoorn vindt u de leukste feestelijke kinderkleding voor jongens en meisjes, baby’s en pubers. Of het nu voor de kerstdagen is, voor een communie of voor een bruiloft: van de uitgebreide en regelmatig wisselende collecties krijgt u automatisch zin in een feestje. Ieder seizoen weer.

Bij de feestdagen hoort feestkleding

Sinterklaas, kerst, oud en nieuw: de laatste dagen van het jaar zijn de ultieme gelegenheden voor een feestelijke outfit. Met glanzende stoffen, glitters en pailletten in warme, diepe kleuren. Ook voor uw kind is dit hartstikke leuk. Een rokje van voile voor uw dochter of een chique driedelig pakje voor uw kleine man: bij Kennedy Kids vindt u iedere winter weer een prachtige collectie feestelijke kleding voor kinderen.

Communiekleding

Een communie is een katholieke, feestelijke traditie waarbij kinderen rond het zevende levensjaar kennismaken met het geloof. Communiekleding is daarom stralend, feestelijk en exclusief: speciaal ontworpen voor die ene speciale dag van uw kind. Bij Kennedy Kids slaagt uw zoektocht naar mooie communiekleding zonder twijfel. U vindt hier altijd een uitgebreide collectie feestelijke kinderkleding die uitermate geschikt is voor communies.

Feestelijke kinderkleding voor bruiloften of andere gelegenheden

Ook voor bruiloften en andere feesten vindt u bij Kennedy Kids nette en vrolijke feestkleding voor kinderen. In alle soorten en maten. Van feestjurken tot blazertjes, gilets, overhemden en nette broeken. Kennedy Kids verkoopt feestelijke kinderkleding van exclusieve merken zoals Baker Bridge; stijlvol en chique, maar altijd even comfortabel. Kom langs op de Kleine Noord 20 in Hoorn en shop een complete, feestelijke kinderoutfit met alles erop en eraan.

Wij helpen en adviseren u graag bij het uitzoeken van de juiste kleding voor uw kind.

Neem contact op